Au trecut mai puțin de două luni de la lansarea Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș, însă reacția ludușenilor a fost una deosebită. Ne-am propus, la evenimentul de lansare, ca prima campanie a noastră să aducă în dotarea Compartimentului de Primiri Urgențe un ventilator mobil super rezistent la șocuri marca Zoll, în valoare de aproximativ 75.000 de lei plus TVA.

Apelul nostru de a strânge rândurile în jurul nevoilor ludușenilor a avut ecou și suntem foarte aproape de a ne atinge acest prim obiectiv. Companiile ludușene care au spus prezent deja sunt (în ordinea sumelor donate):

• SAMARCU
  • KOMPOTECH
  • SHADOW SRL
  • MARVICOM SERVICE SRL
  • BOBIN PROD
  • MEKARO RESURSE
  • MIROTRANS SRL
  • BORO TRANS SRL
  • AMETIST COM SRL
  • FERM AGRO SRL
  • BIGMAT SRL
  • MARIAGE ROMEO & JULIETA SRL
  • ADEMIS 2000 SRL
  • LOFT SRL
  • JEWELRY GOLDCRISS SRL
  • SMARALDA COM SRL
  • ZONIX SRL
  • RADU ADINA CONSULT SRL

De asemenea, o serie de persoane fizice au dorit să doneze, iar alți parteneri au întins o mână de ajutor activității noastre.

Mulțumim pe această cale pentru donație Ioanei Ocnărean, suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de către restaurantul ludușean “Grădina cu maci” și mulțumim gazdei noastre primitoare, sala de evenimente “Romeo și Julieta”, precum și magazinului “Timbus” și companiei Dactilis Prod pentru produsele puse la dispoziție. Suntem recunoscători pentru sprijin Biroului Notarial Manoilă din Luduș și apreciem din suflet ajutorul oferit de ceilalți oameni implicați în viața Asociației (în ordine alfabetică): Iulian Haba, Ane Hambetiu, Alex Huzău, Claudiu Man, Mihail Man, Camelia Marian, Carmen Mîrza, Dragoș Mureșan, Claudiu Cristian Nagy, Alina Nemes, Cristi Nicoară, Emanuel Vasile Nistor, Cristina Rotar, Adela Szanto, Florin Varo.

Mulțumim din inimă și celor care au completat Declarația 230 de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș!

Suntem copleșiți de onoarea ce ne-a fost acordată de atâția oameni, ne înclinăm!

Suntem convinși că, în perioada următoare, vom găsi sprijin și la alți ludușeni, pentru a materializa cât mai rapid acest prim proiect!