Suntem cu toții afectați de această epidemie, viețile tuturor au fost și vor fi date peste cap, însă înțelegem cât se poate de clar că în aceste momente, medicii, asistentele și personalul din spitale au cea mai mare nevoie de sprijin!

Este motivul pentru care Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș a lăsat deoparte alte proiecte și a decis implicarea 100% în această luptă, sprijinind personalul Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu”.

Toate fondurile pe care asociația noastră le are și le va avea la dispoziție în perioada următoare vor fi redirecționate spre necesitățile urgente pe care conducerea spitalului le identifică.

Întrucât lupta se anunță de lungă durată, va fi consumatoare de resurse, astfel că este nevoie de mii de măști de protecție (FFP2, FFP3 și simple), costume de unică folosință, viziere de protecție, capeline, calote, botoși, mănuși nitril sau halate impermeabile, dar și mii de litri de dezinfectant pentru mâini.

Facem așadar un nou apel la solidaritate: oricine poate înlesni achiziția acestor materiale este rugat să ne contacteze.

Toate donațiile vor fi redirecționate către achiziția acestor materiale, vă vom anunța de fiecare dată când va fi realizat unul dintre aceste obiective.

Momentan, s-au adunat din donații peste 6.000 de euro, iar din donații online peste 1.000 de lei. Așteptăm toți agenții economici din Luduș să înțeleagă momentul dificil prin care societatea noastră trece și, totodată, îi îndemnăm pe toți ludușenii să contribuie la depășirea acestei situații, donațiile online (CLICK AICI) sunt cel mai simplu mod de a pune umărul.

Stăm acasă, dar ajutăm! Pentru că ÎMPREUNĂ FACEM DIFERENȚA!