Epidemia de coronavirus ne-a afectat și nouă planurile. Nu putem să stăm cu brațele încrucișate și să privim de pe margine cum medicii și autoritățile se luptă să limiteze efectele!

Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș va pune umărul, însă totodată vom respecta recomandarea privitoare la autoizolare, astfel că vom continua să strângem fonduri și să le redirecționăm către cei care au nevoie de ajutor în această luptă.

Avem în acest sens un prim sprijin consistent și este cu atât mai prețios cu cât vine din țara cel mai puternic afectată de pandemie. Omul de afaceri italian Fabio Padovan, patronul grupului OTLAV Italia, acționarul unic al companiei ludușene SAMARCU, a decis să ajute comunitatea ludușeană sponsorizând asociația noastră cu 5.000 de euro pentru a lupta împotriva coronavirusului. Mihail Man, managerul SAMARCU, precizează că decizia companiei este nu doar o mână de ajutor întinsă comunității, ci și o invitație la solidaritate din partea tuturor agenților economici și a ludușenilor!

Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș va solicita conducerii Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” și Primăriei un necesar și va redirecționa toate sumele adunate de la comunitate înspre rezolvarea cât mai multor nevoi de pe această listă.

Nu ne abatem de la crezul nostru nici în aceste momente de criză, dimpotrivă, considerăm că acum el este și mai puternic:

ÎMPREUNĂ FACEM DIFERENȚA!

Cea mai
simplă metodă

Cel mai simplu mod prin care poți ajuta Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș este să donezi online!

Dacă ai un card bancar în lei, euro sau dolari, poți dona orice sumă prin completarea formularului alăturat. Dacă dorești ca suma respectivă să fie plătită lunar, alege varianta LUNAR.

Donează pentru Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș!

Vei fi ulterior redirecționat pe pagina procesatorului EuPlatesc.ro, unde tranzacția ta va fi operată în siguranță, prin cele mai moderne metode de tranzacționare online!

Pentru a afla și alte metode prin care poți ajuta, vizitează secțiunea Cum Pot Ajuta.