Documente

Home|Documente

Dacă dorești să ajuți Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș, o poți face prin sponsorizare, prin completarea Declarației 230 pentru redirecționarea unei părți din impozitul anual pe veniturile din salarii sau pensii sau prin donarea unei sume folosind formularul de mai jos (se poate folosi inclusiv opțiunea de plată recurentă, lunară). De asemenea, se pot dona bani direct în contul Asociației: RO14 BTRL RONCRT 0503 717301, deschis la Banca Transilvania Sucursala Turda.

Începând cu anul 2020, prin Declarația 230 se pot redirecționa 3,5% din impozitul anual pe venit către orice organizație non-profit.

Poți Ajuta Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș descărcând și completând Declarația 230 cu datele tale, conform instrucțiunilor. Completarea formularul se face cu majuscule și nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Declarația are precompletate datele Asociației și, dacă dorești, poți bifa căsuța prin care redirecționezi 3,5% pe doi ani.

Declarația completată poate fi trimisă până la data de 15 martie 2020 (data poștei) la Administrația Financiară de care aparții (prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții – aici ai lista administrațiilor) sau ne poți contacta prin oricare variantă de AICI pentru a identifica alte opțiuni.

Cea mai simplă metodă

Cel mai simplu mod prin care poți ajuta Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș este să donezi online!

Dacă ai un card bancar în lei, euro sau dolari, poți dona orice sumă prin completarea formularului alăturat. Dacă dorești ca suma respectivă să fie plătită lunar, alege varianta LUNAR.

Vei fi ulterior redirecționat pe pagina procesatorului EuPlatesc.ro, unde tranzacția ta va fi operată în siguranță, prin cele mai moderne metode de tranzacționare online!

Banii vor fi folosiți pentru atingerea obiectivelor Asociației!

Îți mulțumim pentru ajutor!

Donează pentru Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș!