Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș continuă frumoasa și mult apreciata tradiție a mărțișoarelor, una care a prins amploare de la an la an și care ne face pe toți să conștientizăm importanța implicării în comunitate.

În acest an, în ajutorul nostru au venit trei agenți comerciali care au fost dispuși să ne găzduiscă un mic stand în interiorul locațiilor lor! Scopul campaniei din acest an este achiziționarea a două injectomate (aparat de injectare controlată a unui medicament intravenos).

Donarea și achiziționarea mărțișoarealor în magazine este metoda pe care am abordat-o, iar decizia noastră a venit ca urmare a suprapunerii sărbătorii cu vacanța școlară.

Așadar, în acest an ne puteți găsi în următoarele locații:

  • Super Marketul „Alex Invest”: Strada Viilor, nr. 3
  • Cofetăria „Dulce de Cristina Simon”: Bd. 1 Decembrie 1918 Bl. Nr. 2 (lângă Agenția de turism Universal Travel)
  • Cofetăria „Betty`s Cakes”: Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 32

Am avut, din nou, parte de provocarea oamenilor de bine, care au insistat să nu renunțăm la tradiționala strângere de fonduri. Ne-am bucurat de hărnicia câtorva ludușeni care s-au implicat activ în organizare. De această dată, ne-am concentrat pe implicarea agenților economici, care nu au ezitat și ne-au oferit sprijinul.

Nu în ultimul rând, trebuie să mulțumim echipei de la COPYTECH, care ne-au sprijinit, ca de fiecare dată, cu tot ce au putut pentru campanie!