În acest an am avut surpriza inițierii Târgului de Mărțișoare de către o doamnă din orașul nostru care dorește să rămână anonimă și care a contactat conducerea asociației pentru a începe acțiunea din acest an.

Am contactat vechii noștri parteneri de la târgul din 2020 și în acest fel au început acțiunea caritabilă de strângere de fonduri Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș (AUML) alături de Liceul Tehnologic Luduș și cu sprijinul Școlii Gimnaziale ”Ioan Vlăduțiu”. Autoritățile locale, ne-au pus la dispoziție locul de desfășurare a acțiunii de vânzare.

Toți cei menționați au primit cu entuziasm ideea de a se implica din nou în acțiuni de responsabilitate socială dedicate sprijinirii AUML, toate instituțiile având, de altfel, în derulare diferite programe de acest fel.

Conducerea Liceul Tehnologic Luduș a reacționat rapid la propunerea noastră delegând atribuții specifice doamnei profesor Mirela Casiana Cozma. Astfel că în scurt timp toată insituția prin mișlocirea diriginților care s-au implicat activ au făcut ca la data de 24.02.2022 să înceapă vânzarea mărțisoarelor la standul pus la dipoziție de autoritățile locale

Conducerea Școlii Gimnaziale ”Ioan Vlăduțiu” precum și cadrele didactice au avut, de asemenea, discuții și s-au mobilizat cu privire la ideea organizării târgului, prin confecționarea mărțișoarelor care vor fi și ele valorificate de colegii mai mari de la liceu.

Prima materializare a fost semnarea unui parteneriat între AUML și instituțiile implicate, iar prima acțiune derulată în cadrul acestui parteneriat este participarea activă a copiilor la Târgul de Mărțișoare.

Elevii de la liceu s-au instalat, așadar, în fața Primăriei într-un spațiu amenajat cu sprijinul autorităților. Din data de 24 februarie și până miercuri 2 martie, vor fi prezenți și activi pentru a fi alături de noi în efortul de a îmbunătăți calitatea actului medical de care toți avem nevoie.

Pentru AUML, evenimentul reprezintă încă odată confirmarea faptului că orașul Luduș are nevoie de asemenea proiecte, care să strângă oamenii în jurul nevoilor pe care comunitatea le are.

„Suntem bucuroși, pe de o parte, pentru că vedem atâta emulație în jurul proiectelor Asociației noastre, cu atât mai mult când vedem entuziasm în rândul celor mai tineri din comunitatea noastră și trebuie să le mulțumim profesorilor, învățătorilor și celor care conduc învățământul din orașul nostru. Pe de altă parte, simțim cu adevărat că primim energie de la ludușeni pentru a ne duce la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus! Le mulțumim tuturor și îi așteptăm pe toți membrii comunității noastre la târg, să le arătăm acestor minunați copii că apreciem din inimă efortul pe care l-au depus!„ , a declarat președintele AUML, dr. Cristian Nicoară