Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș anunță cu mândrie încheierea unei noi acțiuni prin care ludușenii demonstrează, încă o dată, că spiritul comunitar este puternic în urbea noastră!

Astăzi, Spitalul Orășenesc ”Dr. Valer Russu” a primit o serie de materiale în valoare de aproape 34.000 de lei, destinația fiind Secția de Pediatrie, Ambulatoriul de Pneumologie, precum și Compartimentul de Primiri Urgențe.

Efortul deosebit al cetățenilor și companiilor din oraș a fost ghidat de către managementul Spitalului acolo unde nevoile au fost mai stringente și s-a concretizat în achiziția a două aspiratoare medicale cu acumulatori și a unui dispozitiv de abord osos cu consumabilele aferente pentru Secția de Pediatrie, precum și a unui spirometru cu consumabilele necesare pentru Ambulatoriul de Pneumologie.

Totodată, s-au achiziționat o serie de materiale consumabile pentru Compartimentul de Primiri Urgențe, precum și tubulatură și cablaje pentru ventilatorul mobil Zoll achiziționat la prima acțiune a Asociației.

Mulțumim pe această cale tuturor ludușenilor care s-au implicat în această acțiunie, precum și companiilor care au sprijinit achizițiile, respectiv Samarcu, Marvicom Service, Agroleg Varo, East Agro Input, Amacif, L&C Leon, Vintage Pizza Store, Bigmat, MAOK Invest, Loft, Auto Dom, Vintage Pizza Club, Carina Com, Riconta, Ademis 2000, Boro Trans, Mariage Romeo&Julieta, Floriagromilk, Lecram, Oanaelsmetal, Dansori Prod Com, Rival Conte, Trans Ani Carm, Auto Global, Brokas Serv.

Vom continua să identificăm împreună cu conducerea Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” cele mai arzătoare probleme și să încercăm să canalizăm energia ludușenilor către rezolvarea acestor probleme.

Nu uitați:

ÎMPREUNĂ FACEM DIFERENȚA!