În ciuda vremurilor dificile prin care trecem, ludușenii au arătat în continuare mărinimie și grijă față de comunitate. Suntem foarte mândri și recunoscători pentru numărul mare de concetățeni care au rezonat la campania noastră de redirecționare a 3,5% din impozitul plătit de aceștia către Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș!

Împreună am făcut din nou diferența, reușind să adunăm peste 18.000 de lei pentru cea de-a șasea acțiune a asociației noastre!

Nevoile cele mai stringente identificate împreună cu managementul Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” s-au regăsit în această acțiune, fiind donate către Compartimentul de Primiri Urgențe un monitor de funcții vitale, un aspirator medical, un aparat electrocardiograf, alături de consumabile pentru ele, precum și materiale necesare spitalului în lupta împotriva noului coronavirus, respectiv măști, mănuși și dezinfectanți.

Valoarea contractului de sponsorizare încheiat astăzi cu Spitalul Orășenesc ”Dr. Valer Russu” este de peste 18.000 de lei.

Mulțumim pe această celor peste 160 de ludușeni care ne-au acordat încrederea redirecționând către AUML aproape 11.000 de lei din impozitul achitat către stat, precum și companiilor care au completat suma necesară acestor achiziții, respectiv Marvicom Service, L&C Leon, Mekaro Resurse, Carina Com, Auto Dom, Trans Anicarm, Ademis 2000, Lecram.

Vom continua să identificăm împreună cu conducerea Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” cele mai stringente probleme și să încercăm să canalizăm energia ludușenilor către rezolvarea lor.

ÎMPREUNĂ FACEM DIFERENȚA!